opc_loader

                                                            

                                                                                                                                                 

Over Freule

Vanuit fascinatie voor vintage, jurkjes, unieke stoffen, retro kleding, bewondering voor vrouwen in het algemeen, en het dromen over een eigen winkel, is Freule in september 2010 ontstaan.
 

Geen doorsnee winkel
Freule is een winkel vol kleurige dameskleding met een "Hoog Jurkjesgehalte" in verschillende stijlen en prijzen.  Naast onze grote collectie, retro kleding, vind je bij ons ook de little black dress. Naast kleding beschikt Freule tevens over een kousenshop van het merk Oroblu en een vitrine met de fantastische sieraden van Konplott. 

 

Webwinkel en fysieke winkel
Onze webwinkel geeft slechts een impressie van ons assortiment. In onze winkel in Oldenzaal vind je meer! Het is de moeite waard ons te bezoeken om te zien, te voelen en te ervaren welke modellen, stoffen en kleuren je doen stralen. 

 

Extra's maken Freule compleet
Zit je maat, kleur, print of model er niet tussen? Geen probleem. Handig te weten is dat Freule de mogelijkheid heeft, kleding van bepaalde merken, King Louie, Zilch, en Danefea na te bestellen.
Wij kunnen nabestellen zolang de voorraad strekt.
Je kunt je bestelling ook afhalen in onze winkel. Uiteraard bezorgen we ook. Voldoet je artikel niet aan je verwachting? Geen probleem. We nemen het betreffende jurkje, vestje, e.d, weer op in onze collectie.

Bij Freule kun je rustig rondkijken. Als je wilt, kunnen onze enthousiaste verkoopsters je adviseren met een eerlijk en deskundig advies.

Veel winkelplezier!

XX Freule